Chocokoo

+372 502 8466 info@chocokoo.ee Telliskivi 60a/5, 10412 Tallinn

Widget Image
Widget Image
Widget Image
Kristel - Chocokoo

Chocokoo lugu

Chocokoo on kuuma ja külma avastamisrõõmust kantud kohtumise lugu. See on jutustus enese leidmisest silmapiiri tagant, kuhu sinu mina võib vahel peitu pugeda. Iseend avastusretkel otsides on hea kaasas kanda midagi oma algsest elust. Midagi, mis sind kaitseks ja hoiaks. Näiteks käpikut, kui oled alustanud põhjakaarelt. Aga kui sõrmed on külmatunde unustanud, võib käpikusse pista tükikese võõramaalase ulatatud maiust. Siis ei voola see sulades näppude vahelt unustusse.

Sulatada tuleb jääd inimeste vahel, mitte šokolaadi peos — eriti kui see on loodud avatud südame ja nakatava kirega. Chocokoo on sõnadesse laiali laotamata lugu, mis kõneleb läbi maitsete kaugest sõprusest ja sellest süttinud kirest teha parimat šokolaadi. See on Chocokoo.

Chocokoo on kirglik, uuendusmeelene ja loovusest pakatav Eesti šokolaadimeister, kes üllatab omapäraste maitsekoosluste ning eheda elamusega oma šokolaadikojas Telliskivi Loomelinnakus. Chocokoo valmistab bean-to-bar šokolaaditahvleid ja kuvertüüršokolaadist komme–trühvleid ning korraldab töötubasid. Meie tooted on leidnud tunnustust erinevatel konkurssidel nii Eestis kui rahvusvaheliselt. Chocokoo on šokolaadid on auhinnatud International Chocolate Awards konkursil 2020., 2019., ja 2018. aastal. Chocokoo maiustusi serveeriti 2016. aastal Eesti Vabariigi 98. iseseisvusaastapäeva presidendi vastuvõtul. Chocokoo asutas 2015. aastal Kristel Lankots.

Tule meile külla

Tooraine

Chocokoo šokolaaditrühvlid ja -kommid valmivad ülikvaliteetsest prantsuse Valrhona kuvertüürist, maitsvatest puuviljapüreedest, erinevatest Eesti loodussaadustest, koorest ja võist.

Chocokoo bean-to-bar šokolaaditahvlid valmivad Costa Rica, El Salvadori, Vietnami, Indoneesia, Filipiinide ja teiste maade päritolu kakaoubadest.

Protsess

Šokolaadikommid ja -trühvlid – valmivad eriliste retseptide järgi šokolaadist, mille täidised on marjased või šokolaadised.

Bean-to-bar šokolaad valmib kakaoubadest, mis tulevad erinevatest põnevatest maadest. Meie puhastame, röstime, purustame kakaooad ja hõõrume nad massiks, millele lisame rafineerimata roosuhkrut. Selliselt valmib puhtamaitseline šokolaad.