Chocokoo naistepäevaloos toimub 2. märtsil kell 20:00

Meie oleme ettevõtlikud naised Signe ja Kristel ning soovime oma tooted kinkida naistepäevaks ühele inspireerivale naisele. Seega oleme otsimas ühte tegusat ettevõtlikku naist, et teha kingitus Chocokoo punases kinkekarbis imemaitsvad südamekujulised kommid ja “Olen iseenda bossi” kalendermärkmik.
Selleks, et selles naistepäeva kingiloosis osaleda:

  • jälgi Chocokoo ja Olen Iseenda Boss Instsgrami lehti.
  • lisa kommentaaridesse üks naine, kes sind on alati aidanud ja olnud julgeks eeskujuks
  • loosime välja kaks paketti – ühe “Olen iseenda bossi” ja teise Chocokoo kontol.

Loosis saavad osaleda kõik praegused ja uued jälgijad, kes loosimise hetkel on samaaegselt Chocokoo ja Olen Iseenda Boss jälgijad ja on kirjutanud kommentaari vähemalt ühele nende kampaaniapostitusele.

Loosimine toimub 2. märtsil kell 20:00.

Klikka siia: Chocokoo Instagrami leht